Rekabeti Kızıştıran Reklam Filminin İç Yüzü
tekden site sağı sünnet
Haber
22 Ekim 2024 - Salı 18:49 Bu haber 165 kez okundu
 
Rekabeti Kızıştıran Reklam Filminin İç Yüzü
Armis Yatak’tan Etkileyici Reklam Çıkışı
GÜNDEM Haberi
Rekabeti Kızıştıran Reklam Filminin İç Yüzü

Özgün ve yenilikçi yaklaşımı ile sadece yatak değil; reklam ve pazarlama sektöründe de adından söz ettiren Armis Yatak, marka bilinirliğini ve müşteri memnuniyetini güçlendirmek amacıyla çektiği yeni reklam filmi ile sektörde büyük ses getirdi. Reklam filminin hazırlık sürecini anlatan Acme Holding Pazarlama Direktörü Cem Şen, “Markamızın hedeflerine uygun şekilde geliştirilen senaryo, kreatif ekip ve Bülent Serttaş’ın iş birliği ile hayat buldu. “Uykunun Adıdır Armis” sloganıyla hedef kitlemize iyi bir uykunun yaşam kalitesini nasıl artırdığına yönelik farkındalık yaratmayı hedefledik. Serttaş’ın samimi ve eğlenceli kişiliği ile yatakların yalnızca rahatlık değil, mutluluk ve huzuru da sunduğunu vurgulamaya çalıştık” açıklamasında bulundu.

 

Acme Holding sahibi olduğu sektörün önde gelen markası Armis Yatak’ın gelişen vizyonu ile birlikte değişen sloganını yeni reklam filmiyle kamuoyunun bilgisine sundu. Ünlü ses sanatçısı Bülent Serttaş’ın klasikler arasına giren ve dillere pelesenk olan “Aşk Bodrum’da Yaşanıyor” şarkısını markaya uyarlayarak yeniden düzenleyen Armis Yatak, son derece eğlenceli yeni reklam filmiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Kampanyanın kreatif süreci, marka hedeflerine uygun bir senaryonun titizlikle yazılmasıyla başladığını söyleyen Cem Şen, “Armis olarak reklam filmimiz ile rahatlığı ve huzuru bir araya getiren yataklarımızın yalnızca fiziksel değil, duygusal faydalarını da izleyicilere aktarmaya çalıştık. Filmde kullanılan slogan, "Uykunun adı Armis", Bülent Serttaş’ın sevilen bir şarkısının sözlerinden esinlenerek, senarist ekibin titiz çalışmaları sonucunda ortaya çıktı. Reklam filminde kullanılan bu popüler şarkı, hem belirlediğimiz mesajı güçlendiriyor hem de izleyiciler ile duygusal bağ kurmasını sağlıyor. Müzik seçiminde, herkesin aşina olduğu bu şarkının, izleyicilerin aklında kalıcı olmasına dikkat edildi. Bülent Serttaş’ın popüler şarkısının reklam filmine uyarlanması, izleyicilerimiz için hem tanıdık bir sıcaklık hem de yenilikçi bir yaklaşım sundu. Kısa sürede anladığımız olumlu geri dönüşler bizi oldukça mutlu etti. Geri bildirimleri değerlendirirken, tüketicinin tepkilerini dikkate alarak gelecekteki projelerimizi daha da geliştirmeyi hedefliyoruz. Bu sayede, hem müşteri memnuniyetini artırmayı hem de markamızın iletişimini güçlendirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Rekabeti, Kızıştıran, Reklam, Filminin, İç, Yüzü,
Yorumlar
Haber Yazılımı